~mY iNteResT~

Daisypath Vacation tickers

~dUrI~

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, March 21, 2012

UmmAtiC wEek ~_~

its 4 years already and dis is my first ...hihi
first time??? first time g ummatic week...
n I bet it'll be da last time as well...
sebelum ni macam tak alert sangat pun dengan benda2 macam ni...
tapi...bila terasa diri ni akan meninggal UIA...
terasa macam sangat perlu untuk g ummatic week nih..huhu
(actually it's a week already...tapi x de masa nak update blog  + wireless slow...hehe)
layan gambar la pulak ye...
oh...saya g dengan roommate saya...hehe





ni x tau kat negara mana...lupe...hehe






x leh makan aiskrim turkey...sebab lepas solat jumaat baru brother tu bukak balik...hukhuk
nampak gaya lepas ni kena g turkey la kot kalau nak makan aiskrim ni...haha





fuuhhh....jadi model separuh hari pun penat...
to be continue... =))

dihah: korea n japan x de...=(( hikhik

2 comments:

insyirah mawaddah said...

waa...syoknye k.diha...leh try smue baju...

MaDihAh said...

hehe syok la jgk...=))